Ajută-ne să strângem cele 200.000 de semnături necesare pentru participarea Demos la alegerile prezidențiale!
0
semnături
0
zile rămase
0
voluntari

Pentru a participa în campania electorală și pentru a apărea pe buletinele de vot trebuie să strângem 200.000 de semnături. Cu această cifră, România are cele mai restrictive prevederi electorale din Europa. De aceea avem nevoie de implicarea tuturor – membri, simpatizanți sau pur și simplu iubitori de democrație care înțeleg importanța pluralismului politic.

Descarcă formatul oficial de listă de semnături (click aici!)
Poți trimite gratuit listele de semnături, din toate localitățile din țară, până la data de 15 septembrie 2019. Comandă un curier la numărul 021 9336 Sau intră pe site-ul www.fancourier.ro. Scrie pe plic : Destinatar Agenția Fan Courier, Fan Știrbei Vodă, nr. 114-116, București. Pentru Partidul Demos, tel. 0784 768 656.

  1. Descarcă formatul oficial de listă de semnături: click aici Completează lista cu datele tale din buletin și semnează. Formularul are 10 poziții, așa că mai roagă niște prieteni să semneze alături de tine. Declarația din partea de jos a tabelului trebuie completată cu datele celui care a adunat semnăturile. Modalitatea de trimitere a listei e detaliată mai jos
  2. Găsește-ne pe stradă. Vom fi nerăbdători să te cunoaștem! Vom anunța pe pagina noastră de Facebook orarul și locațiile unde vom fi prezenți pe parcursul campaniei de strâns semnături. Vom actualiza curând site-ul cu lista locațiilor unde se pot depune semnături, precum și lista punctelor unde puteți găsi voluntari Demos.
Descarcă formatul oficial de listă de semnături: click aici Printează documentul în cât mai multe exemplare ca să te motiveze să le completezi pe toate 😊 Atenție, listele nu se printează față-verso, așa ne cere legea. Știm, e risipă de hârtie, și nouă ne pare rău pentru asta.

Poate semna lista orice cetățean român care a împlinit vârsta de 18 ani și are o carte de identitate valabilă. Poți aduna semnături de la prieteni, membri ai familiei, colegi de la locul de muncă sau alte persoane pe care le cunoști sau le întâlnești.

Toate semnăturile trebuie să fie în format olograf (de mână), iar datele să fie completate de cel care își oferă semnătura.

Dacă apar greșeli, este ok să tai printr-o linie simplă și să reiei procesul pe rândul mai jos. Următorul rând după cel anulat va fi cel luat în considerare. Rândurile tăiate se scad din numărul total de poziții. Astfel, sub tabel, la secțiunea număr de poziții, se va trece rezultatul obținut după scăderea din 10 a numărului total de rânduri anulate din formular.

Declarația din partea de jos a tabelului trebuie completată cu datele celui care a adunat semnăturile.

PRIN FAN CURIER
Poți trimite gratuit listele de semnături, din toate localitățile din țară, până la data de 15 septembrie 2019. Comandă un curier la numărul 021 9336 Sau intră pe site-ul www.fancourier.ro. Scrie pe plic : Destinatar Agenția Fan Courier, Fan Știrbei Vodă, nr. 114-116, București. Pentru Partidul Demos, tel. 0784 768 656.

PRIN POȘTĂ
Scrie pe plic: Destinatar Partidul Demos, OP 22, CP 131, București.

CHEAMĂ UN VOLUNTAR DEMOS (opțiune doar pentru București-Ilfov)
Pe lângă serviciul de curierat, în București puteți solicita preluarea listelor de către voluntarii noștri la numărul 0784 768 656 Vom actualiza curând site-ul cu lista locațiilor unde se pot depune semnături, precum și lista punctelor unde puteți găsi voluntari Demos.

AI ÎNTREBĂRI DESPRE STRÂNGEREA DE SEMNĂTURI? Sună-ne oricând: 0784 768 656

DEADLINE FINAL: 19 SEPTEMBRIE 2019

*Informațiile oferite pe aceste liste sunt strict confidențiale, vor fi păstrate de noi în siguranță și vor fi folosite doar pentru depunerea acestor liste la Autoritatea Electorală Permanentă.

Numai împreună putem construi solidaritatea de care România are nevoie.
Îți mulțumim că ai ales să ne ajuți în acest demers!